Γεννημένη το 1979 στην Πάτρα. Αποφοίτησε από τη Νοσηλευτική Σχολή του ΤΕΙ Πάτρας και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών) και τίτλο Χειρουργικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» (ΓΝΠ).

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως Νοσηλεύτρια σε Δομή Αποασυλοποίησης και Επανένταξης Ψυχικά Ασθενών «Οικοτροφείο ΙΡΙΣ», ενώ τα τελευταία 15 χρόνια υπηρετεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΓΝΠ.

Ασχολείται με την εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ ως πιστοποιημένη ανανήπτρια/εκπαιδεύτρια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης σε προγράμματα BLS, BLS-I και στηρίζει την εκπαίδευση στο ΤΡΑΥΜΑ μέσω διεθνών πιστοποιημένων προγραμμάτων προνοσοκομειακής και ενδονοσοκομειακής αντιμετώπισης τραύματος, ως εκπαιδεύτρια (PHTLS), συντονίστρια (ATLS) και διευθύντρια (ATCN).

Συμμετέχει εθελοντικά ως νοσηλεύτρια, σε ομάδες που προσφέρουν παροχή υπηρεσιών προληπτικής ιατρικής σε απομακρυσμένες περιοχές, και στο Εθνικό Πρόγραμμα ‘Kids Save Lives’, εκπαίδευσης Μαθητών και Εκπαιδευτικών στις Α’ Βοήθειες, ως κύρια εισηγήτρια.

Επιπρόσθετες πληροφορίες