Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πατρών το 2004. Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Δαύλειας και την στρατιωτική θητεία στη Πολεμική Αερoπορία.

Ειδικεύθηκε στην Γενική Χειρουργική στην Δ΄ Χειρουργική Κλινική ΕΚΠΑ απο 2009 ως 2014 (Καθ. Β. Σμυρνιώτης) και κατα την διάρκεια αυτής πέρασε 3 μήνες ασκούμενος στην χειρουργική ήπατος-χοληφόρων-παγκρέατος και μεταμοσχεύσεις ήπατος στο Centre Hepato-Biliare , Hopital Paul Brousse (Prof D. Castaing) στο Παρίσι.

Το 2014 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Χειρουργική Ήπατος Χοληφόρων Παγκρέατος του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Απο το 2015 είναι υποψήφιος διδάκτορας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Μετεκπαιδεύτηκε για 6 μήνες στην χειρουργική ήπατος-παγκρέατος ως Honorary HPB Fellow στο Royal Surrey County Hospital στο Ηνωμένο Βασίλειο (HPB unit, Prof N. Karanjia) και ακολούθως εργάσθηκε ως HPB Fellow στο King’s College Hospital (HPB unit , Mr A. Prachalias) και το Royal Free Hospital (HPB unit, Mr J.M. Pollok) στο Λονδίνο, για δύο χρόνια.

Συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια και courses με ενδιαφέρον στο τραύμα και την χειρουργική ογκολογία ήπατος και παγκρέατος.

Το 2018 επέστρεψε στη Ελλάδα σε θέση  Πανεπιστημιακού Υπότροφου στην Δ’ Χειρουργική Κλινική συμμετέχοντας και στην εκπαίδευση φοιτητών 4ου και 6ου έτους της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Από το Μάρτιο του 2019 είναι Επιμ Β΄Χειρουργός στην ίδια κλινική στο ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ.

ΑTLS Instructor  από το 2015 συμμετέχοντας σε σεμινάρια τραύματος του ACS για ιατρούς και φοιτητές.

Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Μπέη, ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια και μαζί έχουν δυο παιδία, τον Χρήστο και τον Λουκά.

Επιπρόσθετες πληροφορίες